Oplossingen op maat

Soms liggen de behoeften van een bedrijf net wat genuanceerder en volstaat het niet om een specifieke training te doen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er op een bepaalde afdeling behoefte is aan betere communicatie, maar dat het daarnaast ook nodig is om bij een groep te werken aan de motivatie.Verder kan het zijn dat het klantcontact beter kanen dat er soms geen of verkeerde prioriteiten worden gesteld. In dit geval kan er in overleg met de klant een traject worden uitgezet om de verschillende problemen aan te pakken. Meerdere, voor de klant relevante onderwerpen worden hierin opgenomen, om zo tot een optimaal resultaat te komen. 

Mind in Balance kan samen met u een goede analyse maken van de performance doelen van uw organisatie. Hiermee is Mind in Balance niet zomaar een trainingsbureau dat programma’s aanbiedt, maar een partner die samen met u elk doel binnen uw organisatie helpt te verwezenlijken. Dit gebeurt vanuit een expertise met succesvolle maatwerktrajecten die Mind in Balance heeft verzorgd voor meerdere bedrijven.
Waar zou u met uw organisatie nog in willen groeien? Neem contact met mij op en in een vrijblijvend gesprek kan ik u laten zien hoe we dit kunnen realiseren.