Om kennis te maken met de werkwijze van Mind in Balance bied ik drie workshops aan van elk 4 uur tegen een voordelig tarief van €350 (ex. BTW) per workshop.
Op deze manier kunt u eerst kijken en ondervinden of de methode van Mind in Balance u bevalt. U zit nergens aan vast en u bepaalt zelf of het u interessant lijkt om vervolgtrainingen te doen. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen aan een workshop. U kunt kiezen uit één van onderstaande workshops:
 
 
Workshop communicatie
 
In deze workshop ligt de focus op het verbeteren van communicatieve processen tussen medewerkers. Het komt maar al te vaak voor dat mensen elkaar niet goed begrijpen, elkaar niet willen begrijpen of helemaal niet met elkaar communiceren. Dit kan soms verregaande negatieve gevolgen hebben voor individuele en bedrijfsprestaties. 
In de workshop wordt eerst gekeken naar de basis van miscommunicatie en vervolgens leren mensen elkaar op een constructieve wijze aan te spreken. Ook wordt er geoefend met technieken om contact te leggen en om een ander op een positieve manier te beïnvloeden. Alles wordt teruggebracht tot eenvoudige basisprincipes, zodat het direct praktisch kan worden toegepast. Als je gaat ervaren hoeveel je kan bereiken met simpele technieken, 
dan wordt communicatie een krachtig middel om constructiever met elkaar om te gaan en om tot betere prestaties te komen.
 
 
Workshop Omgaan met stress
 
Stress is iets dat voor iedereen herkenbaar is. Zowel in ons privé leven als op het werk ervaren we wel eens stress. Op zich is daar niks mis mee, want het houdt je scherp. Helaas zie je tegenwoordig wel steeds vaker dat mensen te veel stress ervaren. Langdurige blootstelling aan stress zorgt ervoor dat je zowel lichamelijk als psychisch steeds minder aankan. Op den duur kan het zelfs leiden tot een burn-out. Dit is zowel voor de persoon zelf als voor de werkgever een zeer onwenselijke situatie. Interessant dus om te kijken hoe je stress kan voorkomen en hoe je er beter mee om kan gaan.
 
In de workshop krijg je inzicht in wat stress is en hoe het ontstaat. Vanuit dat inzicht wordt het makkelijker om grip te krijgen op omgevingsfactoren die stress veroorzaken. Aangezien je de omgeving nooit volledig kan beheersen is het ook belangrijk om te kijken naar de mechanismen in je psyche die stress veroorzaken en die ervoor zorgen dat je niet goed met stress omgaat. Door dit te trainen ga je merken dat je minder vatbaar wordt voor stress en dat als het zich voordoet je hier beter mee om kan gaan. 
 
De inzichten kunnen direct in de praktijk worden toegepast, zodat het effect snel merkbaar zal zijn. Een zeer waardevolle workshop die bijdraagt aan de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers. Voor uw organisatie betekent dit minder uitval en tevreden, gemotiveerde mensen. Een zeer groot voordeel met een kleine investering!
 
 
Workshop verkoop
 
Iets kunnen verkopen is een kunst op zich. Veel mensen krijgen er dagelijks mee te maken op hun werk. Niets is irritanter dan een opdringerige verkoper, waar je nauwelijks meer vanaf lijkt te komen. Het grote probleem is dat de meeste verkopers niet goed lijken te weten waar het nou eigenlijk om gaat bij verkoop. Ze hebben vaak alleen geleerd om op een zo overtuigend mogelijke manier een product of dienst aan de man te brengen. Dit kan soms best tot redelijke resultaten leiden, maar vaak laat je met deze techniek een hoop potentiële verkopen liggen. 
 
Het geheim van succesvolle verkoop is te vinden in het contact dat je maakt met de klant en het gevoel van de klant dat hij zelf komt tot een koopbesluit, zonder dat dit door een ander opgedrongen wordt. Vanuit het gevoel begrepen te worden door een prettige gesprekspartner, zal een potentiële klant sneller overgaan tot het kopen van iets.
 
In deze workshop zal veel aandacht worden besteed aan het opbouwen van gesprekken waarin een klant zich gewaardeerd en begrepen voelt. Pas als het contact gemaakt is kunnen technieken worden ingezet om de ander te beïnvloeden, zonder dat deze als hinderlijk ervaren worden.  
De gesprekstechnieken zijn zeker niet soft en soms juist direct en confronterend! Ook zul je gaan zien waar je sterke en zwakke kanten liggen en zul je leren om dit zo effectief mogelijk in te zetten. Vanuit minder dwang en door meer te komen in de wereld van de klant gaat het plezier en het aantal geslaagde verkoopgesprekken in een stijgende lijn komen. De workshop is zowel voor telefonische als voor face to face verkoop bestemd.
 
Als u graag wilt dat uw medewerkers tot betere prestaties gaan komen, neem dan contact op met Mind in Balance en maak gebruik van deze mooie kans voor een introductie workshop!