Waarom Mind in Balance


De afgelopen 17 jaar heb ik (soms via externe bureaus) voor veel organisaties, onderwijsinstellingen en gemeenten trainingen mogen verzorgen. Hier volgt een overzicht daarvan:


In het bedrijfsleven heb ik gewerkt met bekende bedrijven als Albert Heijn, KPN, DHL, Kuehne + Nagel, KIVI NIRIA, Rabobank, Unilever, De Lage Landen, Eriks, Bevolkingsonderzoek, Koppert, Sligro, Gazelle, TU Delft, Spa Zuiver, Human Total Care, xxllnc, Previder, CTS Group, Enexis, Witlox van den Boomen, Trius, Haga Ziekenhuis, CSmart, Bosch Beton. Hier heb ik  trainingen verzorgd op het gebied van leiderschap, communicatie, sales, service, persoonlijke effectiviteit, omgaan met agressie, DISC en MMI.

In het onderwijs heb ik trainingen en workshops over uiteenlopende onderwerpen verzorgd in het voortgezet onderwijs en voor verschillende hogescholen en universiteiten, zoals TU Delft, TU Eindhoven, Universiteit Twente, Hogeschool Inholland Den-Haag, HAN Arnhem, Teylingen college Voorhout, Het Baken Almere, ROC Mondriaan Den-Haag.

Voor verschillende gemeenten heb ik trainingen verzorgd op het gebied van communicatie en omgaan met agressie.

Trainingen van Mind in Balance zijn de investering altijd meer dan waard. Bekijk het aanbod op de website en neem contact met mij op voor het doen van een aanvraag of voor het bespreken van de mogelijkheden.


 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn