Er zijn tegenwoordig veel coaches en trainers. Het is daarom goed om weloverwogen te kijken naar welke coach of trainer het beste bij je past. Redenen om voor mij te kiezen zijn:

1) Een afgeronde universitaire studie Psychologie. Dit zorgt ervoor dat ik veel kennis heb van de werking van de menselijke psyche en snel diep inzicht verkrijg in de patronen van de coachee, zodat de effectief aangepakt kunnen worden.

2) Ruime ervaring op het gebied van coaching en training. In de afgelopen 8 jaar heb ik zeer veel ervaring opgedaan in zowel 1 op 1 coaching en het verzorgen van trainingen in het onderwijs en het bedrijfsleven.

3) Veel kennis van verschillende vormen van aanpak. Veel werkmethodes in coaching en training zijn bij mij bekend. Hierdoor kan ik aanwenden wat het beste bij iemand past en kunnen krachtige resultaten behaald worden.

4) Professioneel rollenspelacteur. Vanuit deze ervaring kan ik zeer realistisch sociale situaties naspelen met de deelnemer of coachee. Deze krachtige werkvorm zorgt ervoor dat geleerde zaken gelijk toegepast kunnen worden in de dagelijkse praktijk.

5) Gebruik van krachtige oefeningen. Hierin komen spel, beleving en inzicht bij elkaar. Dit zorgt op een positieve manier voor impact en uiteindelijk voor een meer diepgaande en blijvende leerervaring.

6) Makkelijk in de omgang. Doordat ik makkelijk in de omgang ben, zal je al snel een vertrouwd gevoel krijgen. Dit maakt dat je de sessies en trainingen als aangenaam zult ervaren.

7) Vriendelijk, gevoel voor humor en confronterend. Ik confronteer je graag met je eigen gedrag, maar op zo’n manier dat het vriendelijk gebeurt en waar nodig met wat humor erin. Dit maakt het voor jezelf makkelijker om naar je ontwikkelpunten te kijken en er vanuit een gemotiveerd gevoel iets mee te gaan doen.

8) Goede feedback. De feedback op mijn trainingen en coachsessies is bijna altijd zeer positief. Dit geldt zowel voor de behaalde resultaten als voor hoe aangenaam mensen het hebben gevonden.                                                                                                          

Hiermee hoop ik je enthousiast gemaakt te hebben voor het volgen van coaching of training van mij. Als je de stap nu zet kan je iets ten positieve veranderen in je leven. Als je niks doet is de kans groot dat je meer van hetzelfde krijgt. Waar kies jij voor?